Wedstrijd Musselkanaal


<< Terug
Datum: 23 september 2015

Fantastiche resultaten Rhythmgirls
 
Afgelopen zaterdag reisden de Rhythmgirls uit Dokkum af naar Musselkanaal om daar mee te doen aan de twirlwedstrijd, georganiseerd door de NBTA.
Voor het C-ensemble was er een mooie derde plaats en het B-ensemble wist op de tweede plek te eindigen.
Het duo Froukje en Gerda Cuperus behaalden met prachtige punten een eerste plaats.
Bij het onderdeel dancetwirl wisten Iris Hoekstra en Gerda Cuperus beide een eerste plaats te bemachtigen.
Op het onderdeel solo 1-baton regende het eerste en tweede plaatsen bij de Rhythmgirls. De tweede plaatsen waren voor Iris Hoekstra en Gerda Cuperus.  De eerste plaatsen waren hier voor Wietske Beets, Alina Sipma, Durkje Cuperus en Froukje Cuperus. Froukje behaalde de eerste plaats zelfs met promotie punten. Dit betekend dat zij nu met alle drie de onderdelen waarmee ze dit seizoen deelneemt aan wedstrijden gepromoveerd is van de beginner naar de intermediate klasse. Een topprestatie van deze allround twirlster.
 
Op 10 oktober houden de Rhythmgirls samen met de leden van het North Frisian Percussion Corps een open dag in hun gezellige clubgebouw, de Rhythmbox, aan de Rondweg West 45 te Dokkum. Iedereen die belangstelling heeft voor deze prachtige bloeiende vereniging is van harte welkom tussen 10.oo en 13.oo uur. De leden zullen alle aspecten met trots presenteren aan belangstellenden, met name aan de jeugdige inwoners van Dokkum en omstreken. Zij trainen en oefenen altijd vol passie hun hobby/sport en willen dat graag delen met anderen. Tot dan!!
 
 
 
 
Wedstrijd Musselkanaal

AGENDA

16 augustus 2018

Zomerstop!!