Wedstrijd Drachten


<< Terug
Datum: 29 maart 2015

Droomstart Rhythmgirls met promotie
 
Het twirlseizoen voor de Rhythmgirls uit Dokkum is fantastisch begonnen.
 
Afgelopen zaterdag werd in Drachten een majorette/twirlwedstrijd georganiseerd door de NBTA in samenwerking met VIOS uit Kootstertille. Ondanks het grote aantal deelnemers kende de qwedstrijd een vlot verloop en werd om half 5 begonnen met de prijsuitreiking.
 
De Rhythmgirls waren vertegenwoordigd met alle solisten en 1 duo. In de afgelopen wintermaanden is er keihard gewerkt om voor iedereen een nieuwe routine te maken en met de leden in te studeren. Dat hard werken wordt beloond wordt duidelijk bij de prijsuitreiking.
 
De verrassing van de dag was in de categorie dancetwirl, junior beginner. Deze groep bestond uit maar liefst 25 jonge dames en als winnares van deze grote groep mocht Durkje Cuperus naar voren om de gouden medaille om te laten hangen. Ze kreeg maar liefst 71 punten van de jury, wat betekent dat zij promotie heeft behaald naar de intermediate klasse en rechtstreekse plaatsing voor de voorrondes van het NK twirl eind november heeft afgedwongen. Een fantastisch begin van het nieuwe seizoen. De volgende wedstrijd waar de Rhythmgirls aan mee gaan doen is op 25 april in Lemmer. Dan zijn ook het A-team, het B-ensemble, C-ensemble en het jeugdduo van de partij.
Wedstrijd Drachten

AGENDA

16 augustus 2018

Zomerstop!!