Wedstrijd Dedemsvaart


<< Terug
Datum: 9 mei 2015

3 promoties Rhythmgirls in Dedemsvaart
 
De afgelopen tijd zijn de Rhythmgirls uit Dokkum al 2 keer op wedstrijd geweest. Op 25 april was er een twirlwedstrijd in Lemmer waar de dames maar liefst 7 eerste, 3 tweede en 3 derde plaatsen bij elkaar twirlden.
 
Afgelopen zaterdag was de reis iets verder en werd er deelgenomen aan de twirlwedstrijd in Dedemsvaart.
Alle solisten en duo’s waren hiervoor ingeschreven, net als het A-team en het C-ensemble. Beide teams behaalden de eerste plaats.
Een derde plaats, beloond met een bronzen medaille, werd behaald door Anita de Vries op het onderdeel solo dancetwirl, senior intermediate en door Durkje Cuperus op het onderdeel solo 1 baton, junior beginner.
 Een zilveren medaille was er voor Alina Sipma op het onderdeel solo 1 baton, preteen beginner. Ook voor Durkje Cuperus zilver, nu voor haar solo dancetwirl, junior beginner. Deze klasse bestond uit 30 meisjes, dus een superprestatie.
Caitlin van der Meulen wist beslag te leggen op een gouden medaille voor haar deelname aan de kidstwirl.
Het duo Caitlin en Carenza van der Meulen vermaakte de jury en het publiek met hun vrolijke show en kregen verdiend de tweede plaats. Voor allebei een zilveren medaille.
Bij solo 1 baton was er een gouden medaille voor Wietske Beets, juvenile beginner, Gerda Cuperus, senior advance en Froukje Cuperus, senior beginner. Froukje kreeg maar liefst 73,7 pnt. wat betekent dat ze een dikke promotie te pakken heeft naar de intermediate klasse.
Ook was er een eerste plaats voor Gerda Cuperus met haar solo dancetwirl optreden in de senior intermediate klasse. Froukje Cuperus liet haar nieuwe dancetwirl, in de senior beginner klasse, voor het eerst aan de jury zien. Met 71,9 pnt. kreeg ze ook hier een beste promotie naar de intermediate klasse.
Alsof dat nog niet genoeg was, wisten Froukje en Gerda Cuperus ook nog promotiepunten te behalen op het onderdeel duotwirl.
Al deze promoties zorgen daarbij ook nog eens voor rechtstreekse plaatsing voor de voorrondes van het NK in november, waarmee de teller nu al op 7 staat.  Al met al een topdag voor de Rhythmgirls uit Dokkum.
Wedstrijd Dedemsvaart

AGENDA

16 augustus 2018

Zomerstop!!