Rhythmgirls klaar voor seizoen 2017


<< Terug
Datum: 28 februari 2017

DOKKUM - Al jaren houden de Rhythmgirls uit Dokkum hun generale repetitie in de voorjaarsvakantie. Afgelopen week was het dan zover. Vanaf 11 uur ’s ochtends trainden de verschillende teams en solisten / duo’s nog hun nieuwe routines. Tussendoor was er genoeg tijd om spelletjes te doen, nieuwe kapsels uit te proberen en de make-up alvast te verzorgen. Om 17.00 was het tijd voor het avondeten, heerlijke macaroni en een toetje toe.

Daarna kon iedereen omkleden. Vooral voor de jongste leden, onze leerlingengroep bestaande uit 7 meisjes variërend in de leeftijd van 4 tot 7 jaar was het erg spannend. Aan de oproep om deze generale repetitie bij te wonen werd massaal gehoor gegeven. ’s Avonds om 19 uur zat de gymzaal goed gevuld met publiek te wachten op de shows van alle Rhythmgirls. Het werd een fantastische avond met veel mooie routines.

Nu nog een paar weken goed trainen, de laatste puntjes op de i zetten en dan start voor deze twirlsters het wedstrijdseizoen op zaterdag 25 maart a.s. op de NBTA wedstrijd in Nunspeet.

Meer foto's vindt je op: http://www.nofactueel.nl/sport/rhythmgirls-klaar-voor-seizoen-2017/ 


 
Rhythmgirls klaar voor seizoen 2017

AGENDA

16 augustus 2018

Zomerstop!!