Promotieregen houdt aan bij Rhythmgirls


<< Terug
Datum: 27 juni 2016

DOKKUM - Op de majorette/twirlwedstrijd van afgelopen zaterdag, 25 juni. in sporthal de Doelstien in Dokkum wisten de Rhythmgirls maar liefst 3 x promotiepunten binnen te halen.

Op het onderdeel solo 1 baton preteen novice wist Wietske Beets de eerste promotie binnen te halen. Zij eindigde hier als eerste en verdiende hiermee de gouden medaille. De zilveren medaille was in deze klasse voor Carenza van der Meulen. In de junior beginner klasse was er een bronzen medaille voor Durkje Cuperus. Anita de Vries is senior beginner en wist beslag te leggen op de zilveren medaille.

Bij het onderdeel solo dancetwirl kreeg Cailtlin van der Meulen de gouden medaille in de juvenile novice klasse. Bij de preteen novice was zus Carenza van der Meulen de beste en ook zij kreeg een gouden medialle. In de preteen beginner klasse was de eerste plaats voor Alina Sipma en ook zij kreeg een gouden medaille. In de junior novice klasse werd door Manuela Oosterkamp voor de 2e keer promotie behaald, wat ook haar een gouden medaille opleverde. Na de zomervakantie komt zij uit in de beginner klasse. De 2e plaats was voor Renske Beets en de zilveren medaille was voor haar. Tenslotte in de junior beginner klasse mocht Iris Hoekstra naar voren om de bronzen medaille op te komen halen.

De derde promotie werd bij de duo’s verdiend door Wietske Beets en Alina Sipma. Zij wisten als eerste te eindigen in de preteen novice klasse met promotiepunten. Voor allebei een gouden medaille, De zilveren medailles werden verdiend door het duo Carenza van der Meulen en Sanne Oosterkamp.

Het B-ensemble van de Rhythmgirls  was oppermachtig in de junior beginner klasse en ook voor deze 5 dames waren er gouden medailles. De dames van het A-ensemble eindigden op de tweede plaats en kregen dus allemaal een zilveren medaille.

Promotieregen houdt aan bij Rhythmgirls

AGENDA

16 augustus 2018

Zomerstop!!