Debuut leerlingen Rhythmgirls


<< Terug
Datum: 3 juli 2017

DOKKUM - Op de NBTA twirlwedstrijd van afgelopen zaterdag in sporthal de Doelstien in Dokkum beleefden de jonge leerlingen van de Rhythmgirls een spannende dag. De zes leerlingen in de leeftijd van 5 tot bijna 8 jaar gingen eindelijk mee naar een wedstrijd en wat is het dan mooier om in Dokkum te kunnen beginnen. Na een halfjaar oefenen op de basistechnieken en danspasjes en het aanleren van een echt showtje mochten ze zaterdag aan een jury laten zien wat ze allemaal al hadden geleerd. 

Nieuwe jurkjes waren voor deze meisjes genaaid, op hun eigen verzoek goudkleurig met roze. Het enthousiasme straalde van de gezichtjes en daarmee pakten ze het publiek in.  Hun allereerste optreden werd beloond met mooie punten, goed voor de derde prijs en een mooie beker.

Het D-ensemble werd 2e en het A-ensemble eerste. Bij de solisten werden 5 eerste plaatsen behaald en 4 tweede. Petra van Wieren werd 3e met haar 1-baton routine met 75.3 punten. Voor haar betekent dit nu plaatsing voor de voorrondes van het NK in de senior, intermediate klasse.

Alle overige uitslagen zijn te vinden op www.nbta.nl

Debuut leerlingen Rhythmgirls

AGENDA

16 augustus 2018

Zomerstop!!