2 Promoties op laatste seizoenswedstrijd Rhythmgirls


<< Terug
Datum: 31 oktober 2016

DOKKUM - Voor de Rhythmgirls was afgelopen zondag de laatste reguliere wedstrijd van seizoen 2016. Drie solisten en het ensemble A waren aanwezig op de door de NBTA georganiseerde twirlwedstrijd in Alkmaar. Op het onderdeel solo 1 baton scoorde Alina Sipma een mooie 2e plaats met 68.7 punten in de preteen beginner klasse. In de junior beginner klasse was de 5e plaats voor Durkje Cuperus met 68.5 punten. De eerste plaats was voor Iris Hoekstra. Maar liefst 72.2 punten kreeg ze van de jury, goed voor promotie naar de intermediate klasse.

Bij de dancetwirl kreeg Iris Hoekstra ook promotiepunten naar de intermediate klasse. Zij eindigde met 72.5 punten op de 2e plaats. Een mooie vierde plek verdiende Durkje Cuperus met 70 punten. Alina Sipma scoorde 65.3 punten, goed voor de 6e plaats. Het ensemble A wist 73.5 punten bijelkaar te twirlen en waren eerste! Komende zaterdag doen alle Rhythmgirls mee aan het eerste Friese Twirl/Majorette Kampioenschap in sportcentrum Drachten. De wedstrijd begint om 11 uur en de toegang is gratis.

‘s Avonds zijn ze allemaal aanwezig in sporthal de Doelstien in Dokkum voor de jaarlijkse uitvoering. Samen met het North Frisian Percussion Corps nodigen zij iedereen uit voor hun Shownight met als thema: "Let's go on a Roadtrip", aanvang 19.30 uur.
2 Promoties op laatste seizoenswedstrijd Rhythmgirls

AGENDA

16 augustus 2018

Zomerstop!!