​Rhythmgirls scoren zilver op NK Twirl


<< Terug
Datum: 10 december 2016

DOKKUM / ALMERE - Na een zeer succesvol twirljaar met diverse promoties en vele prijzen was dan afgelopen weekend eindelijk het NK twirl, runner up. Van alle beginner klassen waren de geplaatsten allemaal afgereisd naar het topsportcentrum in Almere.

Namens de Rhythmgirls uit Dokkum hadden de dames van het ensemble A zich geplaatst voor de eerste dag. Op zaterdag, zo rond het middaguur, mochten zij de wedstrijdvloer op met hun prachtige routine op muziek van Adele. Hun harde trainen werd beloond met een geweldige 2e plaats.

De zondag was gereserveerd voor de solisten en duo’s. Van de Rhythmgirls had Iris Hoekstra zich, via de voorrondes 2 weken eerder in Hoofddorp, , geplaatst. Toen 12e met haar 1-baton routine, nu een prachtige 7e plek! Petra van Wieren is sinds 1 december officieel een Rhythmgirl. Op het NK kwam zij nog uit voor FTF uit Feanwalden, maar wat zijn wij trots op haar met de behaalde bronzen medaille voor haar solo dancetwirl.

Dit NK was een prachtige afsluiting van een zeer succesvol twirljaar, niet in de laatste plaats te danken aan de coaches Anneke Raap-Cuperus en Froukje Cuperus.

​Rhythmgirls scoren zilver op NK Twirl

AGENDA

16 augustus 2018

Zomerstop!!